Åpen dag 24.04.2022

Søndag 24 april var det åpen dag på Solum BMX. Det var veldig moro at det kom flere som ønsket å prøve seg på BMX denne dagen, enda hadde det vært plass til flere. Både jenter og gutter i alle aldre fikk lånt seg sykkel og hjelm før de kjørte nedover i spenning. Det ble også observert mødre og fedre på sykkel for selv å teste det barna deres var nysgjerrig på. Det var åpen kiosk slik at både de som prøvde seg på banen og de som var med dem fikk seg noe å bite i og drikke. En dag med veldig god stemning med blide barn. Etter å ha pratet med de som var på åpen dag så var det en samlet konklusjon de satt igjen med, og det var at DETTE VAR GØY! Etter denne dagen har vi fått flere medlemmer innmeldt i klubben og det er supert.

Her ligger et informasjonsskriv som ble delt ut på Åpen dag. Hvis du eller noen du kjenner har lyst å prøve så tar vi mot gjennom hele året.