Klubbløp

Etter åpen dag var det klart for Klubbløp og flere av de som var på åpen dag ble igjen for å se på løpet. 22 ryttere var klare for å komme i gang med sesongen igjen og det var ikke humøret det stod på. Mye latter og skravling før treningen før løpet hvor det til og med ble presset inn en «Stein – saks – papir» konkurranse.

Innsatsen var på topp fra første tråkk gjennom hos alle og først ut var de yngste. En kjempe innsats i alle heat fra dem alle sammen.

Etter dem var det de opp til 11 år som var i gang. Kjempe moro var det å se på innsatsen, fullt fokus men noen hadde fortsatt tid til å vinke til de som satt på tribunen og heiet.

Tredje gruppe ut var 11-12 åringene. Her var det fart på guttene som var påmeldt. Fullt fokus og det stod absolutt ikke på konkurranseinstinktet.

Sist ut var den eldste gjengen med jenter og gutter fra 13 år og opp. Selv Kjetil som er trener for de yngste ble med og fikk virkelig bryne seg på denne gjengen. Han ble etter vært heat observert liggende i gresset med tung pust, men mente selv at det bare var for å sole seg mellom heatene. Ikke mange gikk på dette siden det var overskyet denne dagen….

Det var selvfølgelig premiering etter løpet med edelt metall. En fin dag som startet med åpen dag og avsluttet med klubbløp. Heia Solum!