Regionscup #2 Solum

Søndag 8 mai var det Regionscup (RC) på hjemmebane for Solum sine ryttere. Til start søndag var det 67 ryttere klar for å gi alt. Solum var representert i klassene: gutter opp til 8 år, gutter 9-10 år, gutter og jenter 11-12 år, jenter 13+, gutter 13-14 år, gutter 15+ og cruiser menn. De yngste er helt nye i klubben og hadde bare vært på noen få treninger og vi er kjempe glade for at de ville være med å kjøre løp, og gøy hadde de det. Været var med oss og det var åpen kiosk med grilling av pølser og den sagnomsuste Solumsburgeren. Stemningen var på topp både hos rytterne fra hele regionen, publikum og arrangør. Full fart, pumping og høye hopp var noe av det vi fikk se. Noen små knall og fall ble det i det som sies å være en teknisk løype å kjøre for dem som er på sykkelen. Veldig moro å se at tribunen var fylt opp av ivrige tilskuere som heiet alle sammen inn til mål.

Vi gleder oss allerede til neste hjemmeløp som er Norgescup #5 den 4 september 2022. Det er bare å sette av dagen til å komme å se og heie på en fantastisk gjeng med barn, ungdommer og voksne. Heia Solum!