Succé cup 2022

Langhelgen 26-28 mai var det endelig klart for en normal Succé cup. 3 løp, 3 baner og 3 dager. Første løp var i Råde og over 260 løpere fra Norge og Sverige stod på startlisten for helgen. Banen på Råde var våt og tung kunne rytterne melde og det ble stadig noen pauser for å banke banen. Været var av og på med små byger, men det ble heldigvis ikke mye ut av det. Syklistene var fornøyde med starten på cupen og alle fikk syklet både treningsrunder og løp.

Det ble sen kveld før de som skulle overnatte kom seg til Larkollen Camping, men grilling ble det. På menyen var det både pølser, hamburger, kylling, biff, ris og mye mer. En gjeng sultne barn, ungdommer og voksne koste seg ute i været som var gått fra byger til fint. Selv om det ble sent var det ingen som ikke hadde fått nok sykling og dro til en nærliggende pumptrack.

Fredag var det kveldsløp i Moss og dermed var formiddagen fri til å gjøre det man ønsket. En del dro til Sverige for å handle litt og noen ble igjen på campingen. Det skal vel sies at det rett etter frokost var spørsmål om å reise på pumptracken igjen. Så da ble det mer sykling før det var middag og avreise til løp. Alt av krefter ble tatt ut hos alle denne kvelden.

Lørdag bar det til Gressvik for siste løp i cupen. Gutta var tydelig tunge i kroppen, men humøret var på topp likevel. Det var full fres fra første løp og alle gav alle sine siste krefter til siste løp i Succé 2022. Vi var i år 7 ryttere men håper absolutt at vi er mange flere neste år.