Åpen dag lørdag 20 august

Åpen dag ble arrangert i strålende vær. Solen skinte over anlegget og ethvert vindpust ble satt pris på. Det var en jevn strøm av nysgjerrige barn og voksne hele dagen. Vi kom ganske raskt ut av tellingen og de som stod for utlån av sykkel og hjelm gikk varme. Mange spente barn, noen hadde prøvd seg på BMX før mens flesteparten prøvde dette for første gang. Til og med tre pappaer fikk prøvd seg i dag. Det er egen klasse under løp for de som er 30+, så det er aldri for sent å begynne på BMX. Ikke alltid like lett å få tatt bilder på slike dager, selv om det ikke ble bilder av mylderet det var til tider med både foreldre og søsken rundt i området så ble det i alle fall noen enkeltbilder av noen av dem som var og prøvde seg. Det er flere som allerede har prøvd inntil tre treninger og nå har meldt seg inn i klubben. Kjempe moro!